donderdag 18 december 2014

Wasilla's kleine wondertjes.

Wasilla ’s baby’s zijn nu twee weken oud en hebben nu ieder hun eigen favoriete tepel, met hun eigen persoonlijke geur. Dat is wel zo handig wanneer je niets ziet. Wasilla maakt korte wandelingetjes en de kittens zoeken elkaar dan op, ze scharrelen net zo lang tot ze dicht bij elkaar liggen.  Nog een paar dagen en dan maken ze korte uitstapjes in hun nest.
 

 

 

In de vacht van de kittens is steeds meer de kleur en het patroon te zien. Wasilla ‘s kittens hebben 3 kleuren: Black tabby, Seal mink en Seal lynx en alle kittens hebben spots.Brown tabby spreekt voor zich, deze twee kittens hebben een warme bruine grondkleur met donkere spots. Hun ogen worden geel, bronskleurig of groen.

 De vier lichtere kittens worden wel Sneeuwbengalen genoemd. De twee Seal lynx kittens zijn crèmekleurig en hebben beige stippen. Hun ogen zijn nu blauw maar veranderen in een prachtige kleur: aquamarijn, inderdaad de kleur van deze prachtige edelsteen.
De twee Seal lynx Bengaaltjes zien er, als ze pas geboren zijn, uit als kleine kale witte muisjes. Hun vacht blijft wit of heel licht crème en hun ogen blijven hun hele leven opvallend blauw. Ze lijken op het niet zo mooie eendje dat in een prachtige zwaan verandert. Een volwassen Seal lynx Bengaal is een zeer opvallende verschijning.

Tot slot even een genieten van deze video.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten